To je herečka René Zellweger, která se nedávno proměnila k nepoznání.

René ZellwegerJejí poslední objevení se na veřejnosti vyvolalo vlnu debat. Hvězda popírá, že využila služeb plastické chirurgie, a tvrdí, že žije poklidným životem, je spokojená se svým partnerem a právě to přece nemohlo neovlivnit její vzhled.

 

Fanoušci herečky diskutují na sociálních sítích o změnách v její tváři, mluví se o tom na fórech, až se britský list The Guardian – začal ohrazovat – vydal naštvaný článek, ve kterém protestoval proti tak prudké reakci veřejnosti.
Odborníci na estetiku obličeje se také předhánějí, spíše aby demonstrovali svou profesionalitu, než se aby se snažili odhalit pravdu. Někteří z nich dokonce sepsali dlouhý seznam plastických zákroků, který prý musela podstoupit, ani je při tom nenapadlo analyzovat, jak jedno vylučuje druhé.
Sledujte se mnou moje vysvětlení.
Jistě, při pohledu na fotografie hvězd, ve snaze najít v jejich obličeji i na těle stopy po zkrášlujících zákrocích, můžeme jen spekulovat. Nicméně, v některých případech stále není možné přesně určit, zda se jedná o krásu umělou nebo krásu přirozenou. Podle mého názoru, René se opravdu hodně změnila. Nestala se ani horší, ani lepší – jen je jiná.

René Zellweger

Pouhým okem jsou viditelné změny spojené s významným úbytkem hmotnosti. Jsou patrné zejména ve spánkové oblasti a v dolní třetině obličeje. V těchto oblastech vzniká dojem deficitu měkkých tkání.

Kromě toho lze předpokládat, že se jí trochu zvětšila líčka. Pokud je to výsledek kosmetických úprav, tak podle mého názoru je docela dobrý.

Budeme-li hovořit o struktuře pokožky obecně, pak je pravděpodobné, že se stala kompaktnější a napnutější. Tyto změny jsou charakteristické při provedení RF-liftingu.

Hovoříme-li o vnímání René Zellweger jako osoby „v proudu času“, a to zejména ve srovnání s jejími předešlými fotografiemi, řekla bych, že vypadá trochu starší. V očích se jí objevila moudrost a její pohled se stal sofistikovanější.
O co bych se zaručeně vsadila, tak o to, že René podstoupila blefaroplastiku horních a 2014-10-25_124226spodních víček – je pozorovatelná na fotografiích.

Na první je vidět přebytečnou kůži horních a dolních víček, vrásky a malé kýly dolních víček.   Ale zbytek obličeje, podle mého názoru, se v ničem neliší: ve středu je patrna menší ztráta objemu a výrazněji zredukovaná nosoretní rýha.

Ve spodní třetině se objem také trochu tratí věkem a hubnutím, a obličej nabývá ostřejších rysů.
Z hlediska psychologie je vysvětlení tohoto zarážejícího rozdílu v tom, že v posledních několika letech se René neobjevuje tak často ve veřejných zprávách, jak tomu bylo na vrcholu její kariéry. Pokud vidíte někoho každý den, změny nejsou tak markantní, jako když ho potkáte jednou za čtyři roky. Pro mnoho lidí zůstala Rene baculatou filmovou Bridget Jones z let 2001 a 2004, když jí bylo 32 a 35 let.

Ale nějak zapomínáme na to, že žena po 30 a žena po 40 jsou dvě různé osoby.

[note] Nezestárneme za jeden den. Pokud porovnáme René s fotografiemi z roku 2013, není toho moc, co se změnilo, ale v minulém roce to ještě z nějakého důvodu kolem známé osobnosti nevyvolalo takovou veřejnou hysterii. Dnes je módním trendem vyhledávat špatné výsledky estetických zákroků, ale ve skutečnosti – jak jsem vás určitě přesvědčila – byl takový šokový účinek v případě hollywoodské hvězdy vyvolán především změnami spojenými s přibývajícími lety. [/note]

Pravdou je, že i v našem věku – věku vyspělých technologií – ženy i nadále stárnou! Chtěla bych, abychom si všichni po dnešním povídání ujasnili hlavní pointu: největší změny v obličeji probíhají právě od 30 do 45 let. A to je ten správný čas na to, abychom začali svému obličeji poskytovat tu nejlepší péčí – péči vlastních rukou!

Ve 30 letech už jsou pod pokožkou založeny všechny svalové nerovnováhy, ještě se zatím objevují při mimice a testech, ještě nezůstávají trvale ve tváři. To se stane až za pár let: za 5, za 10, za 15. To, co bylo lehce odstranitelné dříve, se už ovšem stane nemizící realitou vrásek a záhybů. Při pohledu do zrcadla to po čtyřicítce pozná každá žena.

DoporučeníJe vám mezi 30 a 45 rokem? To je nejvyšší čas věnovat se omlazování.